Marchisio îşi prelungeşte contractul cu Juventus până în 2019

Mijlocaşul Claudio Marchisio îşi va prelungi până în 2019 contractul cu Juventus Torino, club la care a evoluat aproape întreaga carieră, informează Gazzetta dello Sport.

64 afișări
Imaginea articolului Marchisio îşi prelungeşte contractul cu Juventus până în 2019

Marchisio îşi prelungeşte contractul cu Juventus până în 2019 (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Marchisio semnează până în 2019: va fi «bianconero» pe viaţă", notează jurnalul italian, care menţionează că Juventus va face sâmbătă anunţul cu privire la prelungirea contractului fotbalistului în vârstă de 29 de ani.

Marchisio este un jucător format la Juventus Torino. El a debutat în prima echipă a clubului torinez în 2006, iar de atunci până în prezent a evoluat la altă formaţie doar un sezon (2007/2008, la Empoli, sub formă de împrumut).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici