Massimo Pedrazzini: Trebuie să spălăm ruşinea din tur

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Massimo Pedrazzini, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să spele ruşine de la meciul tur cu Rosenborg Trondheim, pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

235 afișări
Imaginea articolului Massimo Pedrazzini: Trebuie să spălăm ruşinea din tur

Massimo Pedrazzini: Trebuie să spălăm ruşinea din tur (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"Meciul de mâine seară (n.r. - joi seară) este foarte important, deoarece trebuie să aratăm că în primele 60 de minute din tur am fost o echipă bună care a pus în dificultate o formaţie experimentată ca Rosenborg. Trebuie să spălăm ruşinea din tur, iar băieţii ştiu că trebuie să se întoarcă cu un rezultat pozitiv. Nu putem schimba atitudinea într-o clipă, dar am arătat că suntem o echipă valoroasă. Avem de câştigat onoare şi în fotbal nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Ne dorim să marcăm repede, dar este un meci de 90 de minute şi nu trebuie să ne grăbim. Trebuie să fim mai concentraţi şi mai atenţi. Hamroun nu a făcut deplasarea, este accidentat. Papp nu mai simte dureri, dar vom vedea mâine dacă va fi titular. Am avut o întâlnire cu patronul, i-a încurajat pe jucători şi le-a promis o primă de calificare de 50.000 de euro", a spus Pedrazzini.

Mijlocaşul Lucian Filip a afirmat că Steaua nu are nimic de pierdut în partida retur de la Trondheim. "Sunt pregătiţi din punct de vedere fizic şi psihic. Nu am venit să facem act de prezenţă, nu avem nimic de pierdut. Sunt sigur că vom face un meci bun. Trebuie să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Vom da totul pe teren şi rămâne de văzut care va fi rezultatul la final. Victoria de la Craiova ne-a dat încrederea că putem face un meci bun cu Rosenborg. Tade este un profesionist, iar declaraţiile patronului l-au motivat", a precizat Filip.

Partida Rosenborg Trondheim - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.00. În tur, Steaua a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici