Matteo Darmian a semnat un contract cu Manchester United

Clubul Manchester United a anunţat, pe site-ul oficial, că l-a transferat pe fundaşul Matteo Darmian de la Torino, fotbalistul semnând un contract valabil patru ani, cu opţiune pentru încă un sezon.

77 afișări
Imaginea articolului Matteo Darmian a semnat un contract cu Manchester United

Matteo Darmian (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"Venirea la Manchester United este un vis devenit realitate. Mi-a plăcut mult perioada petrecută la Torino şi vreau să le mulţumesc clubului şi fanilor pentru tot ce au făcut pentru mine. Sunt sigur că înţeleg că trebuia să accept atunci când s-a ivit oportunitatea de a veni la cel mai mare club din lume", a declarat Darmian.

Matteo Darmian, în vârstă de 25 de ani, a jucat în 146 de meciuri pentru Torino în perioada iulie 2011 - iulie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici