Meciul Albania - România va începe la ora 21.00 şi nu la 22.00, cum era programat iniţial

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a acceptat solicitarea forului albanez, astfel încât partida Albania - România, programată, marţi, pe Stadionul Qemal Stafa din Tirana, în preliminariile Euro-2012, să înceapă la ora 21.00 în loc de 22.00 cum era stabilit iniţial.

459 afișări
Imaginea articolului Meciul Albania - România va începe la ora 21.00 şi nu la 22.00, cum era programat iniţial

Meciul Albania - România va începe la ora 21.00 şi nu la 22.00, cum era programat iniţial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"FRF a acceptat solicitarea forului fotbalistic omolog albanez, referitoare la modificarea orei de start a jocului Albania - România, în cadrul grupei D a preliminariilor EURO 2012. Astfel, FRF a informat UEFA că este de acord ca meciul amintit să înceapă la ora 20.00 (21.00 - ora României), în loc de 21.00 (22.00 - ora României), aşa cum fusese stabilit iniţial", se arată în comunicat FRF.

Meciul cu Albania este ultimul pentru naţionala României în preliminariile Campionatului European din 2012. Echipa antrenată de Victor Piţurcă nu mai are nicio şansă de calificare la ediţia de anul viitor a Campionatului European din Polonia şi Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici