Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase, cumpărat cu 5.000 de euro. Licitaţia rămâne deschisă

Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase, licitat la Balul Nataţiei, a fost cumpărat de reprezentanţii unei companii pentru 5.000 de euro, care au anunţat însă că licitaţia rămâne deschisă, pentru suma menţionată dorind doar să participe ca spectatori, a declarat, pentru MEDIAFAX, Camelia Potec.

243 afișări
Imaginea articolului Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase, cumpărat cu 5.000 de euro. Licitaţia rămâne deschisă

Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase, cumpărat cu 5.000 de euro. Licitaţia rămâne deschisă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o seară excelentă pentru nataţia românească, balul a fost o reuşită, după părerea mea. Suma totală obţinută în urma licitaţiei a fost de aproximativ 22.000 de euro. Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase a fost câştigat de reprezentanţii firmei Brenntag, pentru suma de 5.000 de euro. Iar la finalul balului am fost anunţaţi că licitaţia va rămâne deschisă, reprezentanţii firmei dorind în schimbul sumei menţionate doar să asiste din tribune. A fost o surpriză plăcută pentru noi, drept urmare licitaţia pentru meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase rămâne deschisă", a spus preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, pentru MEDIAFAX.

La licitaţia pentru un tablou realizat de artistul Bogdan Olteanu, reprezentând-o pe Camelia Potec, pictat cu o pulbere aurită, fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a achitat suma de 6.000 de euro.

Foştii sportivi Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima ediţie a Balului Nataţiei, care a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar.

La eveniment au mai participat printre alţii Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu şi Andreea Răducan.

În cadrul balului a avut loc o licitaţie care a avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep şi a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul şi o rachetă a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de foşti mari sportivi români, precum şi alte obiecte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici