Meciul Halep - Pironkova, din optimile de finală de la Eastbourne, a fost ÎNTRERUPT din cauza ploii/ Când va fi reluat

Meciul Simona Halep - Tsvetana Pironkova, din optimile de finală ale turneului de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 753.900 de dolari, a fost întrerupt din cauza ploii.

2801 afișări
Imaginea articolului Meciul Halep - Pironkova, din optimile de finală de la Eastbourne, a fost ÎNTRERUPT din cauza ploii/ Când va fi reluat

Meciul Halep - Pironkova, din optimile de finală de la Eastbourne, a fost ÎNTRERUPT din cauza ploii (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

În momentul întreruperii, Halep, locul 2 WTA şi favorita numărul 2, era condusă cu scorul de (6)6-7, 1-2, de către Pironkova, care, în 16-imi, a trecut de o altă româncă, Monica Niculescu.

Primul set s-a decis la tiebreak, chiar dacă Halep a condus 3-1 şi 5-3, după un break în game-ul trei. Românca a fost egalată, iar setul s-a decis la tiebreak, unde Pironkova s-a impus, scor 8-6, profitând de cele trei greşeli pe serviciu ale Simonei.

Meciul Simona Halep - Tsvetana Pironkova, din optimile turneului de la Eastbourne, se va relua joi

Meciurile care trebuiau să disputa miercuri seară la turneul de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 753.900 de dolari, au fost reprogramate joi, din cauza ploii, a anunţat Federaţia Engleză de Tenis.

Printre aceste meciuri se află şi cel al Simonei Halep cu Tsvetana Pironkova. Partida dintre cele două sportive s-a întrerupt în setul doi, la scorul de (6)6-7, 1-2, în favoarea bulgăroaicei.

Primul set s-a decis la tiebreak, chiar dacă Halep a condus 3-1 şi 5-3, după un break în game-ul trei. Românca a fost egalată, iar setul s-a decis la tiebreak, unde Pironkova s-a impus, scor 8-6, profitând de cele trei greşeli pe serviciu ale Simonei.

Este al doilea meci al Simonei Halep din această competiţie, în două zile consecutive, care este întrerupt şi reluat a doua zi din cauza ploii. Marţi, partida cu Ying-Ying Duan, care a început la ora 13:00, s-a amânat şi a fost reluată miercuri, când constănţeanca s-a impus, scor 3-6, 6-3, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici