Meciul Niculescu-Penetta de la US Open, perturbat de o dronă care a căzut în tribune - FOTO, VIDEO

Partida pe care Monica Niculescu a disputat-o, joi, în turul al doilea al US Open, cu italianca Flavia Pennetta, a fost perturbată de o dronă, care a căzut în tribunele arenei Louis Armstrong de la Flushing Meadows.

306 afișări
Imaginea articolului Meciul Niculescu-Penetta de la US Open, perturbat de o dronă care a căzut în tribune - FOTO, VIDEO

Meciul Niculescu-Penetta de la US Open, perturbat de o dronă care a căzut în tribune (Imagine: Ilie Fugaru, corespondent MEDIAFAX de la New York)

Incidentul de pe al doilea stadion ca mărime din complexul de la Flushing Meadows i-a pus în alertă pe organizatori. O dronă care a apărut zburând deasupra arenei a cazut în tribune, la aproximativ 15 de metri de teren, la scorul de 5-2 pentru Penetta, în setul al doilea. Din fericire, drona nu a lovit pe nimeni, porţiunea respectivă nefiind ocupată de spectatori.

Meciul nu a fost oprit, Monica Niculescu recuperând până la 5-4, însă a pierdut în game-ul următor, dupa doua puncte câştigate de Pennetta, la 40-40.

Pe parcursul celor trei game-uri finale, aproximativ 10-20 de politişti în uniformă şi forţe anti-tero au apărut şi încercuit zona unde a căzut drona, iar terenul a fost evacuat imediat după încheierea meciului.

Monica Niculescu, locul 41 WTA, a ratat calificarea în turul al treilea, fiind învinsă cu scorul de 6-1, 6-4, de Flavia Pennetta (Italia), cap de de serie numărul 26 şi poziţia 26 în ierarhia mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici