Meciul Sorana Cîrstea-Anastasija Sevastova, din turul doi al Miami Open, întrerupt din cauza ploii / Simona Halep va juca în turul doi al turneului, cu Naomi Osaka, de la ora 17:00

Meciul Soranei Cîrstea (65 WTA) cu Anastasija Sevastova (Letonia, 25 WTA), din turul doi al turneului de la Miami, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 6,993,450 de dolari, a fost întrerupt din cauza ploii.

1384 afișări
Imaginea articolului Meciul Sorana Cîrstea-Anastasija Sevastova, din turul doi al Miami Open, întrerupt din cauza ploii / Simona Halep va juca în turul doi al turneului, cu Naomi Osaka, de la ora 17:00

Meciul Sorana Cîrstea-Anastasija Sevastova, din turul doi al Miami Open, întrerupt din cauza ploii / Simona Halep va juca în turul doi al turneului, cu Naomi Osaka, de la ora 17:00

Partida dintre cele două sportive s-a oprit la scorul de 6-6, în primul set, după aproape o oră de joc. Organizatorii au anunţat întreruperea partidelor din cadrul turneului printr-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al turneului american. Meciul Sorana Cîrstea - Anastasija Sevastova se va relua vineri, 24 martie, în jurul orei 18:00, ora României, pe terenul opt din cadrul complexului de la Miami, după întâlnirea dintre Jiri Vesely şi Albert Ramos-Vinolas.

Câştigătoarea partidei o va întâlni turul următor pe daneza Caroline Wozniacki, fostă lider mondial. Sportiva aflată acum pe locul 12 în clasamentul WTA a trecut de Varvara Lepchenko (SUA, 83 WTA), în două seturi, 6-1, 6-2. În primul tur al turneului de la Miami, Sorana Cîrstea a trecut de Monica Puig, în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Pentru parcursul până în turul secund, Cîrstea va încasa un cec în valoare de 22,325 de dolari şi 35 de puncte în clasamentul WTA, iar în cazul în care va accede în turul trei, românca va primi un cec în valoare de 41,350 de dolari şi 65 de puncte în ierarhia mondială.

Meciul Simonei Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, cu Naomi Osaka (Japonia, 49 WTA), din turul secund al turneului de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de  6,993,450 de dolari, este programat vineri, 24 martie, cu începere de la ora 17:00, ora României.

Partida celei mai bine clasate jucătoare din România în ierarhia mondială va fi prima pe terenul central din cadrul complexului de la Miami, conform ordinii de joc prezentate de organizatorii turneului, fiind urmată de întâlnirea dintre Garbine Mugurza şi Christina McHale. Pentru Halep va fi primul meci la turneul american, sportiva de 25 de ani având primul tur liber.

Va fi a doua întâlnire directă dintre Simona Halep şi Naomi Osaka. Precedenta a avut loc în luna mai a anului 2016, în turul trei al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, atunci când sportiva din Constanţa s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-3. În cazul în care va trece de Osaka, Halep se va duela pentru un loc în turul trei cu câştigătoarea partidei Ekaterina Makarova (Rusia, 35 WTA) - Anett Kontaveit (Estonia, 112 WTA).

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală ale turneului american, fiind învinsă de elveţianca Timea Bacsinszky, în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-2.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici