MECIUL STEAUA-CHELSEA: Lampard - Avem experienţa necesară pentru a nu subestima nicio echipă

Mijlocaşul de la Chelsea Frank Lampard a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că el şi coechipierii săi au suficientă experienţă pentru a nu subestima nicio echipă, precizând că şi-a dat seama că Steaua este o formaţie bună după dubla manşă din primăvară, din Liga Europa.

191 afișări
Imaginea articolului MECIUL STEAUA-CHELSEA: Lampard - Avem experienţa necesară pentru a nu subestima nicio echipă

Mijlocaşul echipei Chelsea, Frank Lampard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem experienţa necesară pentru a nu subestima nicio echipă din grupă. Sunt fericit că am jucat cu Steaua sezonul trecut, pentru că ştiu atmosfera care va fi. În primăvară am intrat foarte greu în meci şi am pierdut partida în prima repriză. Steaua are parte de o atmosferă extraordinară la meciurile de acasă. Are o echipă puternică şi un grup unit. Noi avem nevoie de două-trei luni pentru a ne însuşi ideile noului manager, dar am încerdere în jucătorii noştri tineri", a spus Lampard.

Partida Steaua - Chelsea Londra, contând pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45 pe Arena Naţională.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în primăvară, în optimile de finală ale Ligii Europa, când Chelsea s-a calificat după 0-1 la Bucureşti şi 3-1 la Londra. Formaţia engleză a câştigat Liga Europa sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici