Mesajul emoţionant primit de Simona Halep de la nepoata ei după eşecul din finala de la Doha

Simona Halep a ratat ocazia să ridice primul trofeu din acest sezon, s-a încurcat în finala turneului de la Doha, în faţa jucătoarei din Belgia Elise Mertens.

2227 afișări
Imaginea articolului Mesajul emoţionant primit de Simona Halep de la nepoata ei după eşecul din finala de la Doha

Mesajul emoţionant primit de Simona Halep după eşecul din finala de la Doha

Sportiva clasată pe locul 21 WTA a câştigat în trei seturi, 6-3, 4-6, 3-6, iar finalul meciului, fostul lider mondial a zâmbit. Tristă din cauza înfrângerii, Halep a avut însă puterea să aibă un discurs frumos şi plin de optimism.

"Aş fi vrut să câştig acest trofeu frumos, dar nu am putut. Felicitări Elise, ai fost jucătoarea mai bună astăzi. A fost o săptămână minunată, dar obositoare, după meciurile din Fed Cup.

Mulţumesc celor care au organizat acest turneu şi tuturor celor care m-au susţinut. Vin de fiecare dată cu inima deschisă aici, de aceea poate că reuşesc să joc cel mai bun tenis al meu", au fost cuvintele Simonei Halep, la finalul meciului.
Jucătoarea din Constanţa a primit un cadou care nu a lăsat-o să fie supărată nici după ce a părăsit arena.

Simona a "urcat" pe contul ei de Instagram un filmuleţ în care nepoţica ei îi transmite un mesaj plin de emoţie: "Te iubesc foarte, foarte mult. Îţi trimit bezea".

"Orice înfrângere e mai dulce când primeşti un asemenea video", a completat Simona, la filmuleţul primit.

Pe Simona Halep o aşteaptă acum turneul din Dubai, care se va desfăşura în perioada 17-23 februarie, acolo unde va participa începând cu turul doi, cu învingătoarea din meciul jucat între Eugenie Bouchard şi Vera Lapko.

"O să merg şi o să joc. Nu am nicio accidentare, sunt doar obosită şi sper în două zile să îmi revin", au fost cuvintele lui Halep, după finala de la Doha, pentru Digi Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici