Messi respinge speculaţiile cu privire la un eventual transfer al său

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat duminică seară, după meciul cu Atletico Madrid, scor 3-1, că nu intenţionează să plece de la gruparea catalană şi a respins zvonurile cu privire la un conflict cu tehnicianul Luis Enrique.

123 afișări
Imaginea articolului Messi respinge speculaţiile cu privire la un eventual transfer al său

Messi respinge speculaţiile cu privire la un eventual transfer al său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am cerut niciodată ceva pentru a rămâne, pentru că nu am avut nicio intenţie să plec. Am auzit că spunându-se că tata ar fi vorbit cu Chelsea sau cu Manchester City. Sunt minciuni. Am vrut să profit de această ocazie pentru a spune adevărul", a spus Messi la Barca TV.

Presa catalană a scris în ultima perioadă că Messi ar fi cerut plecarea lui Enrique. "Am auzit tot felul de lucruri. Nu am ieşit niciodată să fac o declaraţie pentru a dezminţi ce se spune, dar de data asta o fac. S-a spus că nu m-am înţeles bine cu mulţi oameni... Eto'o, Ibrahimovici, Bojan, Guardiola... Însă eu nu am spus nimic din ce mi se atribuie şi mai mult, nu am cerut demiterea antrenorului nostru. Oamenii nu trebuie să caute un conflict între mine şi Luis Enrique, pentru că nu există aşa ceva", a afirmat Lionel Messi.

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Neymar '12, Suarez '35 şi Messi '87.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici