Mihai Leu: E incredibil ce i s-a întâmplat lui Schumacher

Pilotul de raliuri Mihai Leu a declarat vineri într-o conferinţă de presă, că i se pare incredibil ca fostul pilot de F1 Michael Schumacher să se accidenteze grav în timp ce schia, după ce a rulat şi cu o viteză de 350 de km pe oră în Formula 1.

202 afișări
Imaginea articolului Mihai Leu: E incredibil ce i s-a întâmplat lui Schumacher

Mihai Leu: E incredibil ce i s-a întâmplat lui Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La schi mă pricep şi eu, sper să ajung până jos. Schiez destul de rar, de cele mai multe ori ajung până jos, dar nu sunt un schior foarte bun. E ceva incredibil ce i s-a întâmplat lui Michael Schumacher, este o legendă a sportului mondial. A avut atâtea curse, a mers cu 350 de km la oră pe circuit. Nu s-a întâmplat niciodată nimic şi a căzut la schi. Sper să-şi revină, deşi trece prin momente foarte grele", a declarat Mihai Leu.

Fostul campion mondial la box Mihai Leu va participa în 8 februarie, la domeniul schiabil Transalpina, din judeţul Vâlcea, la Cupa "Allianz Ţiriac - Auto Schunn", alături de alţi 100 de schiori amatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici