Mihai Teja, antrenor Poli Iaşi: „Avem probleme de moral pentru că nu adunăm puncte”

Mihai Teja, antrenorul ieşenilor, a declarat, marţi, în urma înfrângerii suferite de Poli Iaşi în faţa FCSB-ului, scor 1-2, că regretă faptul că, deşi elevii săi au o evoluţie foarte bună, aceştia nu reuşesc să obţină puncte.

90 afișări
Imaginea articolului Mihai Teja, antrenor Poli Iaşi: „Avem probleme de moral pentru că nu adunăm puncte”

Mihai Teja, antrenor Poli Iaşi: „Avem probleme de moral pentru că nu adunăm puncte”

”Păcat, îmi pare rău pentru jucători, pentru că puteam să scoatem un rezultat de egalitate clar. Eu cred că puteam obţine şi mai mult. Am stat foarte bine pe teren, am jucat bine tactic. S-a depus un efort extraordinar. Am jucat de la egal la egal cu Steaua, meritam cel puţin un egal. Dacă la fiecare meci vom avea atitudinea asta, vom fi mult mai sus. Trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri”, a declarat Mihai Teja la Digi Sport.

”Mi-a plăcut dorinţa jucătorilor. Ne doare că nu luăm puncte. Noi jucăm bine, dar avem probleme de moral, pentru că nu adunăm puncte. Facem greşeli şi nu am câştigat punctul de moral. Trebuie să rămânem realişti şi echilibraţi. O echipă mică nu poate avea o continuitate în rezultate. Există un dezechilibru. Încercăm să facem maximul”, a mai spus tehnicianul ieşenilor.

În urma acestui rezultat negativ, Poli Iaşi se poziţionează pe locul 9, cu un total de 22 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poli iaşi,
fcsb,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici