FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Poli Iaşi din Liga 1

FCSB a trecut cu 2-1 de Poli Iaşi, în deplasare, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1. Golul victoriei a venit în ultimele minute ale meciului şi a fost reuşit de Dennis Man.

88 afișări
Imaginea articolului FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Poli Iaşi din Liga 1

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Poli Iaşi din Liga 1


Poli Iaşi a avut aportul publicului în meciul jucat marţi seară, iar în debutul confruntării a ţinut piept vicecampioanei României din sezonul trecut. Un contraatac a făcut ca echipa lui Mihai Teja chiar să deschidă scorul. În minutul 15, mijlocaşul Platini a scăpat într-un duel unu contra unu cu fundaşul central al FCSB-ului, Bogdan Planic, a trecut de el şi a centrat în careu pentru Andrei Cristea, care a făcut 1-0.

Avantajul moldovenilor s-a păstrat pentru doar 16 minute. În minutul 31, Florin Tănase a restabilit egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă obţinută tot de el. A fost faultat în careu de mijlocaşul Nicandro Breeveld, care a jucat ca fundaş central cu FCSB. Scorul s-a menţinut până la pauză şi părea că aşa va rămâne şi la final, dar în minutul 90+3 oaspeţii au dat lovitura. Florinel Coman a luat o acţiune pe cont propriu, a pasat pentru Dennis Man, iar acesta a finalizat din careu cu un şut la colţul lung. FCSB s-a impus la limită, cu 2-1.

Echipele de start:
Poli Iaşi: D. Rusu – Cabral, Breeveld, Frăsinescu, A. Radu – Fr. Cristea, Passaglia – Platini, R. Onea, Bîrnoi – A. Cristea.
Antrenor: Mihai Teja

FCSB: Bălgrădean – Manea, Planic, I. Cristea, Panţîru – Ov. Popescu, D. Nedelcu, Oaidă – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman.
Antrenor: Bogdan Vintilă

FCSB rămâne pe locul 6 în campionat, dar ajunge la 30 de puncte, în timp ce Poli Iaşi se situează pe poziţia a 9-a, cu 22 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poli iaşi,
fcsb,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici