Milionar din filme. Dwayne ”The Rock” a cumpărat o echipă de fotbal american de la fostul său şef din wrestling

  • Dwayne "The Rock" Johnson a achiziţionat alături de fosta sa soţie şi o companie de management sportiv liga de fotbal american XFL
  • CNN dezvăluie că suma plătită a fost de 15 milioane de dolari, bani încasaţi de patronul WWE, Vince McMahon
  • XFL şi-a cerut falimentul în luna aprilie după ce sezonul a fost încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus
934 afișări

XFL şi-a cerut falimentul în luna aprilie după ce sezonul a fost încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus

Dwayne "The Rock" Johnson s-a întors la prima dragoste. Înainte să devină wrestler şi cel mai bine plătit actor de la Hollywood, The Rock a fost dat afară din fotbalul american. Acum, el a cumpărat XFL cu 15 milioane de dolari de la fostul său şef din wrestling, miliardarul Vince McMahon.
 
Într-un clip postat pe internet, The Rock a explicat cum primul vis din carieră i-a fost spulberat şi asta l-a ajutat să devină celebru în altă industrie.
 
Sincron Dwayne "The Rock" Johnson - actor şi wrestler 
 
”Jucam primul meu meci de fotbal american. Jucam pentru Calgary Stampeders împotriva lui BC Lions. Eram atât de entuziasmat. La 2 zile distanţă, am fost dat afară. Visul spulberat, am fost trimis acasă cu 7 dolari în buzunar”.
 
”Îmi spuneam: stai, nu, trebuie să joc în NFL! Este marele meu obiectiv, e visul meu. Am realizat că a juca în NFL este cel mai bun lucru care nu s-a întâmplat pentru că m-a adus până în acest punct”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici