Ce citeşte Simona Halep pentru a reveni în formă maximă: „The Subtle Art of Not Giving a F*ck”

  • Simona Halep a postat o fotografie pe Instagram în care se vede că citeşte un best-seller recomandat pentru întărirea psihicului
  • Subtila Artă a Nepăsării este una din cărţile de succes în care autorul vorbeşte despre acceptarea obstacolelor
142 afișări
Imaginea articolului Ce citeşte Simona Halep pentru a reveni în formă maximă: „The Subtle Art of Not Giving a F*ck”

Ce best-seller citeşte Simona Halep pentru a se întări mental

Simona Halep se află momentan în pauză competiţională astfel că tenismena încearcă să se menţină în formă pentru perioada în care se vor redeschide activităţile sportive. Astfel, Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie în care ţine în mână cartea „The Subtle Art of Not Giving a F*ck”, tradusă în română ca „Subtila Artă a Nepăsării”.

O fană a identificat imediat cartea şi a întrebat-o pe sportivă: „Subtila Artă a Nepăsării, bună alegere?”.

Cartea scrisă de Mark Manson este un best-seller internaţional care se vânduse în peste 6 milioane de exemplare în 2019.

Mark Manson descrie în carte cum să renunţi la un mod prea optimist de a vedea lucrurile în favoarea unui mod realist în care acceptarea piedicilor este singura cale de a le depăşi.

Cartea face parte din categoria lucrărilor cu tematică motivaţională şi nu este neapărat o carte dedicată profesioniştilor din domeniul psihologiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici