Miranda Kerr are o relaţie cu miliardarul australian James Packer

Top-modelul Miranda Kerr, care s-a despărţit de actorul britanic Orlando Bloom în octombrie, după o căsnicie de trei ani, are o relaţie cu miliardarul australian James Packer, proprietarul unui lanţ de cazinouri din Australia.

1036 afișări
Imaginea articolului Miranda Kerr are o relaţie cu miliardarul australian James Packer

Miranda Kerr (Imagine: Arhiva Medifaxa Foto / AFP)

James Packer, în vârstă de 46 de ani, s-a separat, în luna septembrie, de soţia sa, Erica Baxter, cu care are trei copii.

Cei doi australieni se cunosc de mai mulţi ani, familiile acestora petrecând vacanţele împreună în 2012, potrivit publicaţiei Sydney Daily Telegraph.

Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cel mai bine plătite top-modele ale momentului. Ea ocupă poziţia a doua a topului pe anul acesta al celor mai bogate top-modele din lume realizat de revista Forbes, cu 7,2 milioane de dolari câştigate în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria's Secret, şi-a început relaţia cu actorul britanic Orlando Bloom în 2007, cu care s-a căsătorit după trei ani.

În ianuarie 2011, Miranda Kerr a născut un băieţel, Flynn.

James Packer este fiul unui magnat media şi a reorientat afacerile familiei spre sectorul cazinourilor. Conform statisticilor publicate anual în revistele de specialitate din Australia, acesta este unul dintre cei mai bogaţi trei oameni de afaceri din Australia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici