Mircea Lucescu susţine că fiul său Răzvan a negociat cu echipa italiană Crotone

Mircea Lucescu (72 de ani) a dezvăluit, vineri, într-un interviu acordat presei italiene, că fiul său, Răzvan (48 de ani), a fost la un pas de a semna cu echipa Crotone. Experimentatul tehnician a mărturisit că îşi doreşte ca fiul său să îi calce pe urme şi să antreneze în Serie A.

176 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu susţine că fiul său Răzvan a negociat cu echipa italiană Crotone

Mircea Lucescu susţine că fiul său Răzvan a negociat cu echipa italiană Crotone

"Îl urmăresc, e lider în campionatul Greciei. Olympiacos e o echipă de tradiţie, însă Răzvan face o treabă foarte bună la PAOK. Dar eu aş vrea să-l văd în Italia. Ar fi putut merge la Crotone, dar nu se ştie niciodată. Mai devreme sau mai târziu, poate va ajunge în Serie A", a spus Mircea Lucescu, într-un interviu acordat site-ului Tuttomercatoweb.com.

În prezent selecţionerul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu a antrenat, de-a lungul caarierei, patru echipe italiene: Pisa, Brescia, Regianna şi Internazionale Milano. Echipa despre care vorbeşte Mircea Lucescu ocupă locul 17 în Serie A, la trei puncte deasupra zonei retrogradării, şi este pregătită în momentul de faţă de Walter Zenga (57 de ani). La Crotone evoluează şi un fotbalist român, mijlocaşul Adrian Stoian, în vârstă de 26 de ani.

Răzvan Lucescu are un sezon de debut excelent la PAOK Salonic. Sub comanda românului, PAOK are 13 victorii consecutive în toate competiţiile, este liderul campionatului Greciei, iar joi s-a calificat în semifinalele Cupei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici