Mirel Rădoi va avea statuie la Măciuca. Selecţionerul are o singură condiţie de îndeplinit

  • Dacă va califica naţionala României la Cupa Mondială din Qatar 2022, selecţioner va avea statuie în comuna aflată la 60 de kilometri de Craiova.
  • Tricolorii se luptă cu Germania, Armenia şi Macedoniade Nord, pentru unul dintre primele două locuri în Grupa J.
1127 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi va avea statuie la Măciuca. Selecţionerul are o singură condiţie de îndeplinit

Mirel Rădoi va avea statuie la Măciuca. Are o singură condiţie de îndeplinit

Promisiunea a fost făcută de Viorel Enache, cu ocazia celel de-a treia ediţii a Tabărei Internaţionale de Sculptură în piatră Măciuca, 5-25 septembrie 2021, ediţia a III-a.

Sculptorul trăieşte în Franţa, la Paris, şi a sculptat-o pe Regina Maria, fiind originar din Măciuca. „O să facem statuia lui Rădoi din granit, e un material tare”, a declarat Enache.

Mirel Rădoi este selecţionerul României, fiind născut în zona Olteniei, la Severin, iar dacă va duce echipa în Qatar va avea statuie, recunoaştere pe care n-a primit-o nici Generaţia de Aur, nici după ce Hagi a cerut „să ne faceţi statuie”. La echipa de fotbal din Măciuca a lucrat un alt antrenor oltean, Claudiu Niculescu.

România va juca pe 8 octombrie, de la ora 21.45, la Hamburg, pe Volksparkstadion, primul meci din această lună în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar 2022.
Luni, 11 octombrie, România se va duela cu Armenia, de la ora 21.45, pe stadionul „Steaua”.

În Grupa J, România este pe locul 3, cu 10 puncte, fiind devansată de Germania, 15 puncte, şi de Armenia, 11 puncte.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici