Mixu Paatelainen a fost demis de la conducerea tehnică a naţionalei Finlandei

Selecţionerul Finlandei, Mixu Paatelainen, a fost demis, duminică, la o zi după înfrângerea înregistrată de finlandezi în faţa Ungariei, scor 0-1, în grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, din care face parte şi România, informează uefa.com.

84 afișări
Imaginea articolului Mixu Paatelainen a fost demis de la conducerea tehnică a naţionalei Finlandei

Mixu Paatelainen a fost demis de la conducerea tehnică a naţionalei Finlandei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îi urăm succes lui Mixu Paatelainen", a notat federaţia finlandeză într-un comunicat.

Paatelainen se afla la conducerea naţionalei Finlandei din aprilie 2011.

Reprezentativa Ungariei a câştigat, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania selecţionatei Finlandei, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Euro-2016 din care face parte şi România.

După şase etape, România ocupă primul loc în grupa F, cu 14 puncte. Locul doi este ocupat de Irlanda de Nord, cu 13 puncte, iar pe trei se află Ungaria, cu 11 puncte. Insulele Feroe este pe locul patru, cu şase puncte, iar Finlanda ocupă locul cinci, cu 4 puncte. Grecia a acumulat două puncte şi este ultima în grupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici