Momentul de reculegere controversat de pe Arena Naţională, la meciul România-Spania. Prosport: Ce s-a întâmplat de fapt la ceremonia dedicată memoriei fiicei lui Luis Enrique | VIDEO

Momentul de reculgere premergăror meciului România - Spania a născut nenumărate controverse în spaţiul public. Întreg stadionul ar fi trebuit să-i aducă un omagiu fetiţei lui Luis Enrique, Xana, care a murit la vârsta de 9 ani, dar realitatea a fost alta.

2963 afișări
Imaginea articolului Momentul de reculegere controversat de pe Arena Naţională, la meciul România-Spania. Prosport: Ce s-a întâmplat de fapt la ceremonia dedicată memoriei fiicei lui Luis Enrique | VIDEO

Momentul de reculgere controversat pe Arena Naţională, la meciul România-Spania

Totul s-a transformat într-un haos general, după ce galeria a afişat un banner şi a aprins câteva torţe, iar restul suporterilor au început să-i huiduie pe băieţii îmbrăcaţi în negru, relatează prosport.ro.
 
Momentul de reculgere fusese anunţat cu câteva zile înaintea jocului. Atât în presa din România, cât şi în presa din Spania. Cosmin Contra a spus la conferinţa de presă că este alături de fostul său adversar. Robert Moreno a vorbit despre mentorul său şi situaţia sa delicată, după ce a ajuns la Bucureşti. Chiar şi aşa, s-a ales praful de ceea ce ar fi trebuit să reprezinte un moment solemn.

După ce echipele s-au aliniat la centrul terenului, pentru momentul de reculegere, galeria României a dat startul show-ului pregătit pentru minutul 1. Suporterii care alcătuiesc nucleul dur s-au grăbit să ridice un banner şi să aprindă torţe şi stroboscoape, dar momentul de reculegere i-a prins în ofsaid.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici