Moment de suflet pe Arena Naţională, la meciul România-Spania, în memoria fiicei lui Luis Enrique

Un moment special va avea loc la partida România-Spania, de joi, 5 septembrie, de la ora 21:45, în memoria fiicei fostului selecţioner iberic Luis Enrique, care a decedat în data de 29 august din cauza cancerului osos.

15928 afișări
Imaginea articolului Moment de suflet pe Arena Naţională, la meciul România-Spania, în memoria fiicei lui Luis Enrique

Moment de suflet pe Arena Naţională, la meciul România-Spania, în memoria fiicei lui Luis Enrique

Astfel, înaintea partidei din preliminariile EURO 2020, care va avea loc pe Arena Naţională, se va ţine un moment de reculegere, iar toţi jucătorii vor purta banderole negre.

„Federaţiile de Fotbal din Spania şi România au primit acordul UEFA pentru a-şi manifesta susţinerea pentru Luis Enrique, fostul internaţional şi selecţioner spaniol care a trece printr-o cumplită suferinţă în urma decesului fiicei sale. Astfel, la partida de joi, va fi ţinut un moment de reculegere, iar jucătorii ambelor echipe vor purta banderole negre. Estamos contigo, Luis Enrique!”, a transmis FRF, miercuri.

 

 

Luis Enrique a publicat un mesaj pe pagina oficială de Twitter, joi, în care anunţa decesul fiice sale Xana, în vârstă de 9 ani, şi le mulţumea medicilor pentru dedicarea cu care s-au implicat în tratamentul acesteia.

Xana, fiica lui Luis Enrique, a murit la vârsta de 9 ani, după ce în ultimele cinci luni s-a luptat cu o boală incurabilă. Tânăra suferea de cancer osos, iar fostul selecţioner al naţionalei Spaniei şi-a luat pauză de la antrenorat, apoi a anunţat ca renunţă la postul său pentru a fi alături de familie. Din iunie 2019, postul de selecţioner al Spaniei a fost preluat de Robert Moreno.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici