Monica Niculescu a ratat calificarea în optimile turneului de la Beijing

Jucătoarea Monica Niculescu, numărul 65 mondial, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii totale de 6.381.679 de dolari.

466 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a ratat calificarea în optimile turneului de la Beijing

Cu cine va juca Monica Niculescu, dacă va ajunge în optimi la Beijing

Niculescu a pierdut, cu scorul de 6-3, 6-2, într-o oră şi 41 de minute de joc, în faţa chinezoaicei Shuai Peng, locul 25 WTA.

De-a lungul partidei, românca a comis o dublă greşeală şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 37 la sută cu prima minge şi 30 la sută cu cea de-a doua. Niculescu a reuşit patru break-uri, dar şi-a cedat serviciul de şapte ori.

În optimi de finală, Shuai Peng o va întâlni pe jucătoarea letonă Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 9 şi locul 8 WTA, care a învins-o pe australianca Samantha Stosur, numărul 45 mondial, scor 6-3, 7-5.

Prezenţa în turul doi este recompensată la Beijing cu 34.744 de dolari şi 65 de puncte WTA. Calificarea în optimile de finală este premiată cu 71.774 de dolari şi 120 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici