Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 39 WTA, a învins-o, miercuri, pe sportiva americană Lauren Davis, locul 85 WTA, scor 1-6, 6-1, 6-4, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Washington, cu premii totale de 250.000 de dolari.

289 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Washington (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Meciul a durat două ore şi 17 minute.

În sferturile de finală, Monica Niculescu o va întâlni pe a doua favorită a turneului, sportiva australiană Samantha Stosur, numărul 21 mondial. Cele două jucătoare au mai fost până în prezent adversare de cinci ori, ultima dată la Australian Open în acest an, şi de fiecare dată s-a impus Stosur.

Calificarea în sferturi este recompensată la Washington cu un premiu de 6.200 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici