Mourinho: Del Bosque, antrenorul anului? Dar eu am câştigat tot!

Antrenorul portughez al formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat că merită să fie desemnat cel mai bun antrenor al anului 2010 mai mult decât selecţionerul campioanei mondiale Spania, Vicente Del Bosque, deoarece el a cucerit toate trofeele.

21 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Del Bosque, antrenorul anului? Dar eu am câştigat tot!

Mourinho: Del Bosque, antrenorul anului? Dar eu am câştigat tot! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu am câştigat tot, în 11 luni am jucat 57 de meciuri, am cucerit trei titluri, printre care şi cel mai important, Liga Campionilor. Nu aveam ce să obţin mai mult de atât", a spus Mourinho, care a câştigat, în 2010, campionatul Italiei, Cupa Italiei şi Liga Campionilor, toate cu Internazionale Milano.

În interviul acordat cotidianului italian La Gazzetta dello Sport, portughezul a comentat şi lupta pentru "Balonul de Aur" 2010 acordat celui mai bun jucător. "Dacă Iniesta câştigă, deşi, din nefericire, nu a jucat în primele cinci luni ale anului, din cauza unei accidentări, iar apoi a jucat şase partide şi a marcat un gol în Africa de Sud, atunci este anul Cupei Mondiale şi restul nu mai contează. Înţeleg că ar apărea discuţii dacă trofeul ar fi împărţit, dar când un jucător câştigă totul...", a comentat Mourinho, referindu-se la fostul său elev de la Inter, mijlocaşul olandez Wesley Sneijder.

Balonul de Aur va fi decernat la 10 ianuarie 2011, la Zurich.

"Ce mai pot spune? Prefer să câştig meciul de duminică în locul Balonului de Aur", a încheiat Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici