Mourinho, la prezentarea sa oficială la Chelsea: Sunt The Happy One

Antrenorul Jose Mourinho, supranumit "The Special One" (cel special) în primul său mandat la Chelsea, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că acum, când a preluat pentru a doua oară conducerea tehnică a echipei londoneze, este "The Happy One" (cel fericit).

141 afișări
Imaginea articolului Mourinho, la prezentarea sa oficială la Chelsea: Sunt The Happy One

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt The Happy One. Timpul zboară. Parcă au trecut doar două zile, dar sunt nouă ani (n.r. - de când a semnat primul contract cu Chelsea). De atunci s-au întâmplat multe în viaţa mea profesională - eu sunt la fel, sunt aceeaşi persoană, am acelaşi suflet şi aceleaşi emoţii legate de fotbal. Mă descriu ca o persoană foarte fericită. Şi ştiţi, este prima dată când vin la un club pe care îl iubesc deja. Consider că sunt în cel mai bun moment al carierei mele în ceea ce priveşte cunoştinţele şi experienţa. Sunt calm, mă simt bine şi îmi pare rău că pre-sezonul nu începe mâine", a afirmat Mourinho la prezentarea sa oficială la Chelsea.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a mai antrenat echipa Chelsea în perioada 2004-2007, câştigând cu aceasta de două ori campionatul Angliei. Presa engleză a scris, în 2007, că Mourinho ar fi avut un diferend cu patronul Roman Abramovici, informaţie dezminţită, luni, de portughez.

"M-am întors pentru că noi (n.r. - el şi Abramovici) suntem în cel mai bun moment al carierelor noastre şi gata să colaborăm din nou. Condiţiile sunt mai bune acum pentru ceea ce doresc eu, stabilitate", a precizat Mourinho.

După plecarea de la Chelsea, Jose Mourinho a petrecut doi ani la Internazionale Milano şi trei la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici