Munteanu: Nu e niciun motiv de bucurie că luăm aşa cele trei puncte

Tehnnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este o pierdere pentru echipa sa faptul că nu va juca în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XIX-a a Ligii I, chiar dacă va câştiga la masa verde cele trei puncte puse în joc.

13 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu e niciun motiv de bucurie că luăm aşa cele trei puncte

Munteanu: Nu e niciun motiv de bucurie că luăm aşa cele trei puncte (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu e niciun motiv de bucurie faptul că luăm aşa cele trei puncte. Regulamentul este regulament şi trebuie aplicat. Vor fi trei puncte câştigate, dar ca formă sportivă vom avea de pierdut. Noi ne-am pregătit pentru acest început şi e o pieredere faptul că nu jucăm", a declarat Munteanu.

Munteanu a precizat că autocarul echipei s-a întos din drumul spre Drobeta Turnu Severin, după ce s-a aflat de decizia neprogramării formaţiei Pandurii.

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, miercuri, pe site-ul oficial, un comunicat prin care anunţă clubul Pandurii Târgu Jiu că nu este programat în etapa a XIX-a a Ligii I din cauza datoriilor către SC FC Dinamo 1948 SA Bucureşti.

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, aflat la Bucureşti, a declarat că încă speră să rezolve problema datoriilor grupării, astfel ca meciul cu Oţelul să se dispute.

"Pe noi nu ne-a anunţat nimeni că suntem neprogramaţi până acum, încă mai purtăm discuţii şi sperăm să rezolvăm problemele în vreun fel", a spus Pârvulescu.

Pandurii avea de achitat datorii de circa 600.000 de euro către diverse cluburi şi jucători, printre care se numără Dinamo (aproximativ 460.000 de euro) şi fotbaliştii Cosmin Tilincă şi Ionuţ Stancu. Preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, declarase marţi că gruparea gorjeană a plătitit datoriile către jucători, dar nu a ajuns încă la un acord cu FC Dinamo în cazul sumei de bani pe care o mai are de achitat în cazul transferului mijlocaşului Ilie Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici