Narcis Răducan este noul preşedinte executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu

Fostul conducător al grupării ASA Târgu Mureş Narcis Răducan a semnat un contract pentru următorii doi ani cu gruparea Pandurii Târgu Jiu, unde va ocupa funcţia de preşedinte executiv, a anunţat site-ul oficial al grupării gorjene.

172 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan este noul preşedinte executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu

Narcis Răducan este noul preşedinte executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu a ajuns la un acord cu Narcis Răducan pentru a prelua funcţia de preşedinte executiv al clubului. Preşedintele Narcis Răducan a semnat un contract pentru următorii doi ani cu clubul Pandurii, prezentarea oficială urmând să aibă loc marţi, în cadrul unei conferinţe de presă", a anunţat site-ul oficial al grojenilor.

Narcis Răducan, în vârstă de 40 de ani, a încetat, miercuri, colaborarea cu ASA Târgu Mureş, unde a îndeplinit funcţia de preşedinte, începând din 22 ianuarie. El a mai deţinut funcţii de conducere la Unirea Urziceni, Steaua Bucureşti, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Concordia Chiajna.

La 29 aprilie, preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a fost suspendat trei luni din funcţie de Adunarea Generală a Acţionarilor, fiind suspectat de aranjarea meciului de pe teren propriu pierdut cu scorul de 0-1, cu Universitatea Cluj, din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici