Liviu Ciobotariu a încetat colaborarea cu ASA Târgu Mureş

Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a încetat colaborarea cu antrenorul Liviu Ciobotariu, numele noului tehnician urmând să fie dat publicităţii până la începutul săptămânii viitoare.

271 afișări
Imaginea articolului Liviu Ciobotariu a încetat colaborarea cu ASA Târgu Mureş

Liviu Ciobotariu a încetat colaborarea cu ASA Târgu Mureş (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

ASA Târgu Mureş le-a mulţumit pentru colaborare lui Ciobotariu şi preşedintelui executiv Narcis Răducan, care se asemenea s-a despărţit de gruparea care a terminat sezonul pe locul doi.

"ASA Târgu-Mureş doreşte să le mulţumească antrenorului principal, Liviu Ciobotariu şi preşedintelui executiv, Narcis Răducan pentru performanţa deosebită realizată împreună cu echipa, în acest sezon. Munca din acest retur, la Tîrgu-Mureş, a avut ca finalitate obţinerea locului 2 în clasament şi o luptă până în ultimul minut pentru titlul de campion. Pentru acest lucru, familia roşu-albastră vă mulţumeşte. Aţi adus o bucurie deosebită suporterilor mureşeni, tuturor iubitorilor fotbalului, iar numele voastre vor fi mereu stimate în mijlocul Ardealului. Mulţumim Liviu! Mulţumim Narcis! Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureş va anunţa până la începutul săptămânii viitoare numele noului antrenor principal şi a noului preşedinte executiv", se arată în comunicatul grupării din Târgu Mureş.

Narcis Răducan ocupa funcţia de preşedinte al clubului ASA Târgu Mureş din 22 ianuarie, iar Ciobotariu era tehnicianul acestei echipe tot din luna ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici