Năstase: O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun pentru Simona Halep

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, luni seară, că finala de la Roland Garros şi semifinala de la Wimbledon reprezintă un început bun pentru Simona Halep, pe care a sfătuit-o să nu mai joace cu două-trei săptămâni înainte de ultimul Grand Slam al anului, US Open, pentru a fi în formă.

1083 afișări
Imaginea articolului Năstase: O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun pentru Simona Halep

Ilie Nastase (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun. Simona poate să facă şi mai bine decât mine dacă poate. Văd ca joacă mai multe turnee, dar ar trebui să nu mai joace cu două-trei săptămâni înainte de US Open pentru a fi în formă", a declarat Năstase, prezent, luni, la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc, ediţia a III a.

Năstase a semnat în locul lui Halep, care nu a fost prezentă deoarece avea antrenament, "contractul pentru România turistică", un paşaport diplomatic, şi a primit diploma de ambasador al turismului românesc: "Anul trecut n-a venit Nadia şi tot eu am semnat contractul. Simonei trebuie însă să-i dăm credit, s-o susţinem în continuare, pentru că are o finală de Ronald Garros şi o semifinală la Wimbledon".

La Gala Ambasadorilor Turismului Românesc au fost prezenţi Horia Tecău, fostul campion la sabie Mihai Covaliu, studenta de etnie romă Anina Ciuciu, informaticianul Ionuţ Budişteanu şi violonistul Alexandru Tomescu, aceştia, alături de Halep, primind, luni, la Guvern, titlul de ambasadori ai turismului românesc şi fiindu-le înmânate paşapoarte diplomatice.

"Faptul că sunt aici arată că am făcut ceva în viaţa mea de până acum. Este o onoare să fiu ambasadorul Româiei, eu prin activitea mea am încercat şi încerc mereu să promovez turismul românesc"', a declarat Horia Tecău.

La evenimentul de la Stejarii Country Club au mai fost prezenţi Octavian Bellu, Helmuth Duckadam şi Camelia Potec.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, participă în aceast săptămână la turneul BRD Bucharest Open, care se desfăşoară la Arenele BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici