Negoiţă: Nu se pune problema să vorbim despre un alt antrenor

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că are încredere în antrenorul Cornel Ţălnar şi că nu se pune problema să vorbească despre un alt tehnician.

100 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Nu se pune problema să vorbim despre un alt antrenor

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Echipa este în creştere, sunt convins că parcursul va fi bun. Sperăm într-o prezenţă în cupele europene. Această echipă va fi îmbunătăţită la vară. Mi-aş dori un parcurs cât mai constant. Dinamo poate prinde un loc de Liga Europa. Nu este simplu pentru că va fi destul de crâncenă lupta. Stabilitatea, în general, e o prioritate pentru mine. Ca urmare voi încerca să imprim acest stil şi în cadrul clubului. Cornel Ţălnar îşi face treaba foarte bine, e foarte dedicat şi muncitor şi sunt convins că va reuşi să aibă rezultate cu aceasă echipă. Mai are contract pentru încă un an cu Dinamo şi sunt convins că îşi va onora această misiune cât mai bine şi va avea rezultate cât mai bune. Nu se pune problema de a discuta deocamdată despre un alt antrenor", a declarat Negoiţă.

La partida cu Astra Giurgiu de duminică, Dinamo va organiza un moment festiv pentru atacantul Ionel Dănciulescu, ajuns la meciul cu numărul 500 în Liga I. "Fără doar şi poate Dănciulescu va face parte din organigrama clubului în momentul în care va decide să-şi încheie cariera fotbalsitică. Domnul Dinu are o funcţie în cadrul clubului, rămâne acolo, nu se pune problema altfel. La meciul cu Astra vom avea un eveniment special pentru Ionel Dănciulescu, pentru că meciul cu numărul 500 a fost în deplasare. Vrem să organizăm un eveniment pentru el", a mai spus Negoiţă.

În ceea ce-l priveşte pe fundaşul italian Erminio Rullo, Negoiţă a spus că acesta se află încă în probe: "Încă nu ştim dacă Rullo va semna. Este într-o analiză din punct de vedere sportiv şi medical. Zilele următoare vom lămuri dacă rămâne, dacă poate fi un plus pentru echipă sau nu".

Partida Dinamo - Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, se va disputa duminciă, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici