Nicolae Soare a cucerit medalia de argint în proba de 10.000 de metri la Universiada de la Taipei

Atletul Alexandru Nicolae Soare a obţinut, joi, medalia de argint în proba de 10.000 de metri la Universiada de la Taipei, aceasta fiind a treia distincţie pentru atleţii "tricolori" la competiţia din Taiwan.

141 afișări
Imaginea articolului Nicolae Soare a cucerit medalia de argint în proba de 10.000 de metri la Universiada de la Taipei

Nicolae Soare a cucerit medalia de argint în proba de 10.000 de metri la Universiada de la Taipei

Sportivul român a sosit pe poziţia secundă cu un timp de 29:12.76. Prima poziţie a fost adjudecată de Sadic Bahati din Uganda cu timpul 29:08.68, iar bronzul a mers către japonezul Kazuya Shiojiri (29:20.96).

Trei medalii de aur, una de argint şi trei de bronz au obţinut până acum sportivii români prezenţi la Universiada de la Taipei. România are concurenţi în problele de atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo pe apă masculin, gimnastică artistică, scrimă şi judo.

România participă la Universiada de la Taipei cu o delegaţie de 91 de sportivi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici