O echipă din prima liga spaniolă anunţă că a înregistrat 15 cazuri de infectare cu coronavirus

  • Echipa de fotbal Deportivo Alaves a anunţat 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul clubului
  • Afectaţi sunt trei jucători, şapte persoane din stafful tehnnic şi cinci alţi angajaţi din club
  • În Spania sunt afectate de coronavirus şi echipele Valencia şi Espanyol
629 afișări
Imaginea articolului O echipă din prima liga spaniolă anunţă că a înregistrat 15 cazuri de infectare cu coronavirus

Deportivo Alaves anunţă 15 cazuri de infectare cu coronavirus

Clubul Alaves a confirmat nu mai puţin de 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Sunt afectaţi trei jucători, şapte persoane din stafful tehnic şi alţi cinci angajaţi din cadrul clubului.

Formaţia din prima liga spaniolă a anunţat că persoanele testate pozitiv sunt asimptomatice şi se simt bine.

În Spania, alte două cluburi din La Liga au fost afectate serios. Valencia a confirmat că au fost testaţi pozitiv 35% dintre jucătorii primei echipei şi membrii staffului tehnic, în timp ce Espanyol Barcelona a precizat că are şase astfel de cazuri.

Spania este a doua cea mai afectată ţară din Europa de pandemia de coronavirus. S-au înregistrat deja 14.769 de cazuri de infectare, iar 638 de persoane au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici