O nouă medalie la Mondialele de haltere de la Anaheim. Dumitru Captari, bronz la procedeul smuls

Halterele româneşti sunt pe val la Campionatele Mondiale de la Anaheim (SUA). După cele trei medalii de aur cucerite de Loredana Toma la categoria 63 de kilograne, sâmbătă noapte a mai venit un trofeu în contul delegaţiei tricolore.

149 afișări
Imaginea articolului O nouă medalie la Mondialele de haltere de la Anaheim. Dumitru Captari, bronz la procedeul smuls

O nouă medalie la Mondialele de haltere de la Anaheim. Dumitru Captari, bronz la procedeul smuls

Dumitru Captari a reuşit să urce pe treapta a treia a podiumului de premiere la procedeul smuls. Halterofilul legitimat la AMEFA Arad a bifat toate cele trei încercări la acest procedeu, oprindu-se la 156 de kilograme. La celălalt procedeu, aruncat, Captari a ratat toate cele trei încercări (ultima dată la 190 kg), astfel că nu a mai contat nici în clasamentul de la total.

Dumitru Captari are 28 de ani şi este sportiv născut în Republica Moldova. Anul acesta, el a cucerit aurul la Campionatele Europene (360 de kg la total / locul 2 la smuls - 160 kg; locul 1 la aruncat - 200 kg).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici