Ofertă de 400 de milioane de euro pentru Lionel Messi. Ar deveni cel mai scump transfer din istorie, cu şanse de a nu fi depăşit vreodată

Iniesta a semnat "pe viaţă" cu Barcelona, dar Messi nu este în aceeaşi situaţie. Potrivit celor de la AS, Manchester City aşteaptă un singur semn de la starul argentinian pentru a face o ofertă, informează ProSport.

7785 afișări
Imaginea articolului Ofertă de 400 de milioane de euro pentru Lionel Messi. Ar deveni cel mai scump transfer din istorie, cu şanse de a nu fi depăşit vreodată

Ofertă de 400 de milioane de euro pentru Lionel Messi. Ar deveni cel mai scump transfer din istorie, cu şanse importante de a nu fi depăşit vreodată

Starea de incertitudine care domneşte la Barcelona în contextul independenţei Cataloniei, precum şi relaţia tot mai rece dintre Messi şi preşedintele clubului blaugrana ar putea duce la o ruptură.

Conform sursei citate, Manchester City a pregătit deja o ofertă incredibilă de 400 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Messi.

Surse apropiate jucătorului argentinian au declarat pentru AS că "au existat deja discuţii serioase cu reprezentanţii jucătorului".

Dacă se va efectua această mutare, Messi ar deveni cel mai scump transfer din istorie, cu şanse importante de a nu fi depăşit vreodată. În acest moment, Neymar deţine prima poziţie din acest punct de vedere cu transferul său de la Barcelona la PSG care a costat 222 de milioane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici