Oficialii FRF au depus o plângere la UEFA, după ce antrenamentul naţionalei României a fost filmat pe ascuns

Probleme în cantonamentul naţionalei cu doar câteva ore înainte de startul meciului cu Franţa. Potrivit DolceSport, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au surprins doi cetăţeni francezi care filmau antrenamentul echipei României.

6183 afișări
Imaginea articolului Oficialii FRF au depus o plângere la UEFA, după ce antrenamentul naţionalei României a fost filmat pe ascuns

Oficialii FRF au depus o plângere la UEFA, după ce antrenamentul naţionalei României a fost filmat pe ascuns (Imagine Sebastian Tataru / Mediafax Foto)

Sursa citată menţionează că cei doi francezi au instalat o cameră video pe plafonul unui autoturism şi au filmat antrenamentul echipei naţionale, şedinţă tehnică închisă publicului şi presei. FRF a depus o plângere la UEFA, ataşând şi o probă video, acuzând că reprezentativa noastră a fost spionată.

Conform regulamentului, la antrenamentele închise accesul publicului şi reprezentanţilor mass-media este strict interzis, acesta fiind şi motivul pentru care FRF s-a adresat forului european.

Franţa - România, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa în această seară cu începere de la ora 22:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici