Oţelul Galaţi organizează un concurs dedicat fanilor pentru crearea unei noi sigle

Gruparea Oţelul Galaţi va organiza un concurs dedicat fanilor pentru crearea unei noi sigle a clubului, conducerea precizând într-un comunicat de presă remis, luni, agenţiei MEDIAFAX, că acesta nu este o pierdere a identităţii, ci o strategie de marketing.

148 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi organizează un concurs dedicat fanilor pentru crearea unei noi sigle

Oţelul Galaţi organizează un concurs dedicat fanilor pentru crearea unei noi sigle

"Nu trebuie înţeles greşit. Nu vorbim de o pierdere a identităţii, ci din contră, de recâştigarea acesteia. Pe sigla actuală apare un «1964-2014» care te duce cu gândul la o zi de naştere, dar şi la un deces. Ori, anul trecut, Oţelul abia a împlinit 50 de ani. M-am sfătuit cu toată lumea, cu suporterii şi cu cei care se ocupă de imaginea clubului şi concluzia a fost una singură: schimbăm sigla! Nu o vom face oricum, ci printr-un concurs. Un concurs cu totul special dedicat fanilor", a declarat administratorul special Vlad Răpişcă.

Directorul de imagine al clubului Oţelul, Lucian Ionescu, susţine că organizarea concursului pentru noua emblemă va întări relaţia clubului cu suporterii. "Acest concurs lansat fanilor, de creare a unei sigle demne de brandul Oţelul este o mişcare normală. Mulţi dintre jucători îmbracă tricoul doar la «serviciu», însă suporterul din tribună poartă sigla în dreptul inimii toată viaţa. Interacţiunea permanentă cu cei care suferă meci de meci pentru echipă este extrem de importantă în viaţa unui club", a spus Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici