Păpuşa Nadia Comăneci cu autograful fostei gimnaste, vândută la licitaţie

O licitaţie online pentru o păpuşă Nadia, cu semnătura Nadiei Comăneci, va fi organizată, joi, urmând ca fondurile strânse în urma acestei acţiuni să sprijine tinerii gimnaşti de la cluburile din ţară.

248 afișări
Imaginea articolului Păpuşa Nadia Comăneci cu autograful fostei gimnaste, vândută la licitaţie

Licitaţie online pentru o păpuşă Nadia Comăneci cu autograful fostei gimnaste (Imagine: www.idieta.ro)

Licitaţia va avea loc pe site-ul www.idieta.ro, partener media al Fundaţiei Nadia Comăneci, şi va dura o zi, cu începere de la ora 00.00, iar fondurile strânse vor fi destinate programului social "10 pentru gimnastică", dedicat sprijinirii tinerilor sportivi din cluburile de gimnastică din ţară.

Fosta campioană olimpică la gimnastică, Nadia Comăneci, a declarat că speră să se strângă cât mai mulţi bani din această licitaţie, pentru ajutorarea sportului românesc. "Împreună putem contribui la readucerea gimnasticii româneşti pe podiumul competiţiilor internaţioanale. Păpuşa licitată în exclusivitate pe iDieta.ro este parte a proiectului social «10 pentru gimnastică», ce îşi propune să ajute cluburile sportive şi tinerii gimnaşti viitori campioni. Cu cât strângem mai mulţi bani, cu atât oferim mai multe şanse sportului românesc. De aceea, vă rog să fiţi alături de mine şi să primiţi această păpuşă de Sărbători", a spus Nadia Comăneci.

Recent lansată, păpuşa reprezintă copia fidelă a Nadiei Comăneci, are o înălţime de 57 de centimetri şi este îmbrăcată cu un trening al naţionalei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici