Paris 2024 a lansat a treia fază de vânzare a biletelor. 980 euro un bilet la atletism şi înot

Un total de trei milioane de bilete au fost puse în vânzare, în contextul în care miercuri s-a deschis ultima fază de vânzare a biletelor pentru Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris.

404 afișări
Imaginea articolului Paris 2024 a lansat a treia fază de vânzare a biletelor. 980 euro un bilet la atletism şi înot

Portalul de vânzări a fost deschis la ora 10.00 şi urmează să rămână deschis până pe 26 iulie anul viitor, ziua ceremoniei de deschidere.

Purtătorul de cuvânt al Paris 2024, Michaël Aloisio, a explicat că se aşteaptă ca alte bilete să fie adăugate ulterior.

"Vom anunţa publicul prin intermediul canalelor de difuzare ale Clubului Paris 2024, prin urmare va trebui să aveţi răbdare şi să fiţi oarecum norocoşi pentru a spera să puteţi găsi un bilet la cele mai solicitate discipline." a spus Aloisio.

Solicitanţii sunt limitaţi la cei care au cumpărat mai puţin de 30 de bilete în faza anterioară de vânzare.

"Se pot achiziţiona maximum şase bilete pe sesiune, cu excepţia unor sesiuni specifice limitate la maximum patru bilete", a stipulat o versiune actualizată a ghidului oficial de vânzare a biletelor Paris 2024.

Biletele puse în vânzare astăzi includ meciurile din grupele olimpice de fotbal de la Bordeaux, Lyon, Marsilia, Nantes, Nisa şi Saint-Étienne.

Echipa masculină a Franţei va debuta la Marsilia pe 24 iulie, cu două zile înainte de ceremonia de deschidere, aşa că acest lucru ar putea reprezenta o oportunitate pentru fani de a-l vedea pe Kylian Mbappé în acţiune.

Cele mai ieftine bilete pentru meciurile din grupe la care participă Franţa sunt puse în vânzare la preţul de 30 de euro.

Cel mai scump din categoria "First" este cotat la 100 de euro.

Al doilea meci al Franţei este programat la Nisa, pe 27 iulie, iar la 30 iulie, Franţa se va întoarce la Marsilia pentru ultimul meci din grupă.

Există o structură de preţuri identică pentru echipa feminină a Franţei, care îşi va începe campania pe 25 iulie la Lyon, va merge la Saint-Étienne pe 27 iulie, înainte de a încheia faza grupelor la Lyon pe 31 iulie.

Meciurile la care nu participă Franţa au preţuri uşor reduse.

În preliminariile de baschet de la Lille ar putea fi prezent centrul adolescent Victor Wembanyama, care a fost recrutat de San Antonio Spurs în Liga Naţională de Baschet.

Biletele de categoria "întâi" pentru meciurile de la Lille sunt cotate la 200 de euro pentru competiţia preliminară care va începe pe 27 iulie.


Biletele de categoria "top" pentru meciurile pentru medalia de aur la handbal, programate tot la Lille, sunt cotate la 320 de euro.

Biletele pentru navigaţie la Marsilia sunt puse la dispoziţie pentru prima dată, toate la preţul de 24 de euro.

Ghidul oficial indică în continuare bilete disponibile pentru ultima seară de atletism, pe 10 august, cel mai scump bilet fiind de 980 de euro.

Sesiunea de patru ore este programată să includă finalele de la 1.500 de metri, 100 de metri garduri şi suliţă la feminin, 800 de metri şi 5.000 de metri la masculin, săritura în înălţime şi ambele ştafete de 4x400 de metri.

Biletele pentru sesiunea de seară din 4 august, care include finala masculină de 100 de metri, sunt la acelaşi preţ.

De asemenea, catalogul enumeră bilete de categoria A pentru înot la 980 de euro pentru sesiunea din 31 iulie, care include finalele masculine şi feminine de 100 m liber.

Seara din 2 august include probele masculine de 50 m liber, 200 m individual mixt şi 200 m spate feminin şi este oferită la acelaşi preţ pentru biletele din categoria superioară.

Finalele de gimnastică artistică de la Bercy Arena sunt în continuare cotate la 690 de euro.

Au existat critici cu privire la preţurile biletelor, dar Paris 2024 a insistat asupra faptului că structura a fost în conformitate cu alte Jocuri recente.

Organizatorii au dezvăluit că biletele pentru noul sport olimpic break dance s-au epuizat în luna mai, dar se aşteaptă ca unele bilete suplimentare să devină disponibile în alte sporturi, odată ce vor fi confirmate aranjamentele pentru televiziuni şi alte domenii.

"Alte categorii pot fi eliberate şi vom avea surprize bune, sper", a declarat directorul operaţiunilor comerciale ale Paris 2024, Damien Rajot, pentru publicaţia franceză L'Equipe.

Printre acestea s-ar putea număra un număr limitat în sporturi foarte solicitate, precum atletismul, judo şi înotul.

Organizatorii au promis că vor deschide un site de revânzare a biletelor "la o dată ulterioară",

Biletele pentru Jocurile Paralimpice urmează să fie puse în vânzare pe 9 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici