Paul Pogba a fost prins în offside şi a rămas fără Rolls Royce

  • Poliţia i-a confiscat Rolls Royce-ul lui Paul Pogba pentru că avea numere de Franţa
  • Paul Pogba a evoluat de două ori în acest sezon pentru Manchester United
  • Tottenham - Manchester United va fi vineri seară, 19 iunie, de la ora 22:15
789 afișări
Imaginea articolului Paul Pogba a fost prins în offside şi a rămas fără Rolls Royce

Paul Pogba a fost prins în offside şi rămas fără Rolls Royce

Paul Pogba a rămas fără Rolls Royce-ul de 350 de mii de lire sterline. Joi, 18 iunie, imediat după ce starul echipei Manchester United a ieşit din parcarea aeroportului, poliţia l-a tras pe dreapta. Maşina a fost confiscată din cauza plăcuţelor de înmatriculare. Pogba avea numere de Franţa şi maşina a fost urcată pe platforma poliţiei. Legea din Anglia spune că rezidenţii, care îşi cumpără maşini din străinătate, trebuie să le înmatriculeze pe UK în maximum două săptămâni din momentul achiziţionării. Pogba va avea la dispoziţie 7 zile să îşi înmatriculeze maşina şi să o recupereze. A fost amendat cu 150 de lire sterline şi va mai plăti alte 20 de lire pe zi, pe perioada cât va ţine maşina în parcul auto. 

Pogba, care câştigă 15 milioane de lire pe an la Manchester United, este aşteptat azi pe teren la primul meci oficial al echipei Manchester United, după pauza provocată de pandemie. În acest sezon a evoluat doar în două meciuri, din cauza accidentărilor. 

"Este pregătit să joace din nou. Poate să fie pentru 45 sau 60 de minute, nu ştiu, revenirea va fi graduală. Sperăm să revină la cea mai bună formă a lui", a spus antrenorul lui United, Paul Solskjaer, înaintea partidei cu Tottenham din această seară, de la ora 22:15. În Premier League, Manchester United este pe locul 5, iar Tottenham pe 8, la 4 puncte distanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici