Perechea Copil/Ungur s-a calificat în semifinale la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Perechea Marius Copil/Adrian Ungur s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneu dotat cu premii în valoare totală de 494.310 euro, după ce a învins, cu scorul de 6-4, 7-6 (6), cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numărul 2.

119 afișări
Imaginea articolului Perechea Copil/Ungur s-a calificat în semifinale la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Perechea Copil/Ungur s-a calificat în semifinale la BRD Năstase Ţiriac Trophy (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Copil şi Ungur au câştigat meciul din sferturile de finală după o oră şi 12 minute.

În semifinale, Marius Copil şi Adrian Ungur vor întâlni perechea britanică Colin Fleming/Jonathan Marray, care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-3, 10-8, de cuplul Treat Huey/Scott Lipsky (Filipine/SUA), cap de serie numărul 4.

Pentru calificarea în semifinale la BRD Năstase Ţiriac Trophy, Copil şi Ungur vor primi 90 de puncte în clasamentul de dublu şi 6.920 de euro, în timp ce Mergea şi Bopanna vor încasa 3.960 de euro şi 45 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici