Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon

Dublul Rohan Bopanna/Florin Mergea (India/România), cap de serie numărul şase, s-a calificat, vineri, în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după victoria împotriva echipei formate din croaţii Martin Draganja şi Nikola Mektic, scor 7-5, 7-6.

139 afișări
Imaginea articolului Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon

Florin Mergea şi Rohan Bopanna, semifinalişti în sezonul trecut la Wimbledon, au avut parte de un meci dificil în runda inaugurală împotriva cuplului Martin Draganja şi Nikola Mektic. Draganja ocupă locul 132 în clasamentul de dublu ATP şi nu a depăşit niciodată primul tur pe iarba din Anglia. Mektic (27 de ani) participă pentru prima dată la Wimbledon.

Perechea româno-indiană nu a avut probleme pe propriul serviciu în primul set, însă a reuşit break-ul tocmai în game-ul 11, iar apoi a închis setul cu 7-5.

Manşa secundă a fost la fel de echilibrată şi a fost nevoie de tiebreak pentru a se decide câştigătorii. Mergea şi Bopanna au gestionat mai bine momentele importante şi s-au impus cu 8-6.

S-a terminat 7-5, 7-6 pentru Bopanna şi Mergea, care au reuşit două finale în 2016, la Madrid şi Sydney, precum şi un sfert de finală la Roland Garros.

Florin Mergea (locul 12 în clasamentul de dublu ATP) şi Rohan Bopanna (locul 11 în clasamentul mondial) au ajuns în 2015 până în semifinale la Wimbledon, fiind eliminaţi de către Jean-Julien Roger şi Horia Tecău.

În turul al doilea, Mergea şi Bopanna se vor întâlni cu învingătorii dintre Jonas Brunstrom/ Andreas Siljestrom şi Andrej Martin/Hans Podlipnik-Castillo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici