Peterson Pecanha a semnat cu Viitorul

Fostul portar al echipei Petrolul Ploieşti, Peterson Pecanha, a fost achiziţionat de FC Viitorul, a anunţat tehnicianul Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.

429 afișări
Imaginea articolului Peterson Pecanha a semnat cu Viitorul

Peterson Pecanha a semnat cu Viitorul (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Era un jucător de care avem nevoie. Se pliază bine pe stilul nostru. Un portar cu mare experienţă. Sperăm să ne ajute să fim acolo sus", a spus Hagi.

Tehnicianul a precizat că FC Viitorul a obţinut şi serviciile atacantului Vlad Rusu: "L-am mai luat pe Vlad Rusu, care a fost la noi şi care la fel cred că e un vârf cu calităţi foarte bune. Se pliază bine pe jocul nostru. A fost la noi în casă, ştie casa şi s-a maturizat. Sper să dea randament".

Potrivit academiahagi.tv, jucătorii formaţiei FC Viitorul s-au reunit joi seară, întâlnirea având loc la hotelul Iaki în prezenţa stafului administrativ şi tehnic. Echipa are programat primul antrenament vineri după-amiază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici