Petre Grigoraş: M-aş bucura ca brigada de arbitri să nu fi greşit

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, luni, după remiza obţinută la Bucureşti, pe terenul grupării Rapid, scor 1-1, că s-ar bucura dacă brigada de arbitri a partidei nu a greşit la cele două goluri anulate gorjenilor şi la presupusul penalti neacordat.

20 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: M-aş bucura ca brigada de arbitri să nu fi greşit

Petre Grigoraş: M-aş bucura ca brigada de arbitri să nu fi greşit (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este un punct absolut meritat. Mă bucur pentru rezultat, dar este doar un punct. Mă bucură mai mult jocul şi atitudinea băieţilor, în vederea meciurilor următoare. Nu pot să comentez arbitrajul, dar am auzit că golurile anulate au fost valabile, iar la Orac a fost penalti. În situaţia asta, ne putem considera nedreptăţiţi, se poate vorbi despre viciere de rezultat. Este însă responsabilitatea celor îndreptăţiţi să judece. Eu m-aş bucura să nu fie adevărat, iar cele două goluri să fie anulate corect. Azi am făcut un joc bun, am reuşit să revenim după ce am primit gol şi cred că ne-am ridicat la nivelul adversarei, chiar dacă Rapid are mai multe puncte în clasament. Rapid are şanse la titlu, pentru că are o echipă foarte bună", a spus Grigoraş.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti şi anularea a două goluri marcate regulamentar în repriza secundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici