Petrolul Ploieşti - FC Braşov, scor 6-4, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 6-4 (3-2), echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

684 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - FC Braşov, scor 6-4, în Liga I

Petrolul Ploieşti - FC Braşov, scor 6-4, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Au marcat: Hamza '3 penalti şi '64, Marinescu '8 şi '41, Alcenat '69, Grozav '87 / Batin '18 şi '34, Popa '55, Mateiu '90.

1-0: În minutul 2, Hamza a fost faultat în careu de portarul Mutu, arbitrul George Rădulescu dictând lovitură de pedeapsă. Acelaşi Hamza a transformat lovitura de pedeapsă, cu un şut pe centrul porţii.

2-0: În minutul 8, Laurenţiu Marinescu a înscris cu un şut de la 11 metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă de la Guilherme.

2-1: În minutul 18, Paul Batin a redus din diferenţă, care după ce a primit o pasă de la Davide Dias a şutat la colţul scurt de la 13 metri lateral stânga.

2-2: FC Braşov a egalat în minutul 34 prin acelaşi Batin, care a înscris cu un şut din prima de la 13 metri central.

3-2: În minutul 41, Petrolul a revenit în avantaj după ce Marinescu a şutat de la peste 30 de metri, iar Mutu a scăpat mingea în poartă.

3-3: FC Braşov a egalat din nou în minutul 55, prin Iulian Popa, care a reluat din colţul careului de şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Davide Dias.

4-3: Hamza a realizat şi el dubla în minutul 64. Marinescu a centrat, Bokila i-a pasat cu o lovitură de cap lui Hamza, care a reluat din 10 metri în poarta lui Mutu.

5-3: Jean Sony Alcenat a reuşit primul său gol pentru Petrolul în minutul 69, când după o acţiune personală în care a driblat trei jucători braşoveni, a înscris cu exteriorul de la 14 metri lateral dreapta.

6-3: Gheorghe Grozav a înscris în minutul 87, când a înscris cu un şut de la 22 de metri, în dreapta lui Mutu.

6-4: Mateiu a înscris cu un şut de la peste 25 de metri, în stânga lui Bornescu.

Petrolul: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Hoban, Marinescu (Mustivar '77) - Boudjemaa, Hamza (Renan Silva '85), Morar (Grozav '59) - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

FC Braşov: Mutu - Velayos, Machado, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Madeira - Viveiros (Tătar '78), Mateiu, Dias, I. Popa (Păun '57) - Batin (Buga '46). Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonaşe galbene: Bokila '19, Morar '36, Geraldo '67, Alcenat '69 / Păun '60, Mateiu '90.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe George Rădulescu, ajutat la cele două linii de Eduard Ungureanu şi Daniel Mitruţi, în timp ce Iulian Călin a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Ion Dumitru şi Dan Berbecaru.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori. În minutul 50, majoritatea galeriei petroliste a părăsit stadionul, în semn de solidaritate cu fanii de la peluza opusă, care au fost împiedicaţi să afişeze un banner cu mesajul "United", primul nume al echipei Petrolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici