Petrolul remizează cu Gaz Metan şi îşi asigură calificarea în preliminariile Ligii Europa

Formaţia Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în ultima etapă a Ligii I, şi şi-a asigurat locul trei şi participarea în preliminariile Ligii Europa, după un meci în care s-au acordat şase cartonaşe roşii.

263 afișări
Imaginea articolului Petrolul remizează cu Gaz Metan şi îşi asigură calificarea în preliminariile Ligii Europa

Petrolul remizează cu Gaz Metan şi îşi asigură calificarea în preliminariile Ligii Europa (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Pentru Petrolul a marcat Hamza, în minutul 90+15, din penalti, iar pentru Gaz Metan a înscris Vitinho '43.

Geraldo Alves a fost eliminat de la Petrolul în minutul 62.

Meciul a fost marcat de o bătaie generală, izbucnită în minutul 65, care s-a soldat cu eliminarea jucătorilor Mircea Bornescu şi Taher Bawab.

În minutul 65, Bawab a căzut în teren, accidentat, Achim l-a ridicat, împreună cu Bornescu, jucătorul medieşenilor l-a lovit pe portar, acesta a ripostat şi apoi l-a muşcat de umăr. Apoi a izbucnit o încăierare generală, care a rezultat cu eliminările lui Bornescu şi Bawab. În teren a intrat antrenorul Cosmin Contra, care s-a certat cu arbitrul Sebastian Colţescu, precum şi cu jucătorul Eric de Oliveira, fiind cu greu calmat de oamenii de ordine.

După o întrerupere de aproaimativ şase minute, în care s-au înregistrat mai multe incidente între jucători, meciul a fost reluat Cosmin Contra fiind trimis în tribune. Arbitrul Colţescu a acordat 11 minute de prelungire.

Gaz Metan a încheiat meciul cu patru jucători eliminaţi: Bawab, Todea, Zaharia şi Muth.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Achim, Geraldo, Manasse, Guilherme - Hoban (Mustivar '58), Mojica (Hamutovski '70) - Boudjemaa (Renan '80), Hamza, Grozav - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Zaharia, Muth, Frăsinescu, Buzean - V. Negru, Todea - Al. Munteanu (Radovic '90+7), Eric (C. Gheorghe '76), R. Avram (Bawab '46) - Vitinho. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Hoban '38, Alves '56, '63, Manasse '77, Bokila '89, Renan '90+10 / Zaharia '46, '90+11, Negru '61, Munteanu '79, Pleşca '82, Buzean '90+4

Cartonaşe roşii: Alves '63, Bornescu '66 / Bawab '66, Todea '90+1, Zaharia '90+11, Muth '90+3

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Bogdan Gheorghe şi Daniel Hulubei. Rezervă a fost Ionuţ Neagu.

Observatori au fost Ioan Mureşan şi Nicolae Dobrescu.

La meci au fost prezenţi aproximativ 8.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici