Podolski a refuzat o ofertă de 40 de milioane de lire sterline de la Anji Mahacikala

Fotbalistul echipei FC Koln, Lukas Podolski, a refuzat o ofertă de 40 de milioane de lire sterline pentru un contract de patru ani de la gruparea Anji Mahacikala, el alegând să meargă la Arsenal la finalul acestui sezon, după cum a scris joi cotidianul Bild.

143 afișări
Imaginea articolului Podolski a refuzat o ofertă de 40 de milioane de lire sterline de la Anji Mahacikala

Lucas Podolski (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit Daily Express, Arsenal va plăti grupării germane 10,9 milioane de lire sterline pentru transferul lui Podolski, jucătorul urmând să semneze un contract pe patru ani, cu un salariu săptămânal de 100.000 de lire sterline. În cazul în care ar fi acceptat oferta de la Anji, germanul ar fi avut un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline.

Podolski câştigă la FC Koln 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Cotidianul Bild a notat, joi, că Lukas Podolski va părăsi FC Koln la finalul sezonului pentru a merge la Arsenal.

Podolski a fost transferat de la Bayern Munchen la FC Koln în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici