Portarul juniorilor de la Steaua a ajuns la spital după o altercaţie cu un coleg de liceu

Portarul juniorilor echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Ungureanu, a avut o altercaţie cu un coleg de liceu, în urma căreia a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală şi traumatisme la nivelul capului.

137 afișări
Imaginea articolului Portarul juniorilor de la Steaua a ajuns la spital după o altercaţie cu un coleg de liceu

Portarul juniorilor de la Steaua a ajuns la spital după o altercaţie cu un coleg de liceu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi prin 112, vineri, în jurul orei 16.30, privind o dispută între doi elevi pe o stradă din Sectorul 6, potrivit unor surse din Poliţie.

Ungureanu şi un coleg din Liceul "Mircea Eliade" ar fi avut o dispută care a degenerat, la ieşirea de la ore, în apropierea şcolii.

Alexandru Ungureanu a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi transportat la Spitalul Universitar, având fractură de piramidă nazală şi traumatisme la nivelul capului şi feţei. El era conştient şi stabil când a fost preluat de ambulanţă.

Poliţiştii au vorbit cu agresorul şi cu alţi colegi ai lui Ungureanu, martori la incident, care au spus că acesta a căzut cu faţa într-un gard.

Tatăl lui Alexandru Ungureanu a vorbit de asemenea cu anchetatorii, dar nu a depus deocamdată plângere, aşteptând eliberarea certificatului medico-legal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici