Porumboiu despre arbitrajul de la derbiul Clujului: Hoţii nu au frontiere

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat dur, vineri, maniera de arbitraj a brigăzii croate delegate la derbiul oraşului Cluj-Napoca, în urma căruia CFR Cluj a devenit campionă, afirmând că "hoţii nu au frontiere".

294 afișări
Imaginea articolului Porumboiu despre arbitrajul de la derbiul Clujului: Hoţii nu au frontiere

Adrian Porumboiu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu pot să-i felicit pe campioni pentru că nu merită. Cu astfel de practici... Bravo lor că pot face de astea. Eram convins la 2-0, am primit telefoane şi le-am zis «staţi liniştit că nu bate Universitatea». Nu lasă nimic nepregătit. Ăla abia aştepta să dea penalti. Cum să dai un asemenea penalti? Oamenii dacă aranjează, nu aranjează numai cu arbitri români, aranjează cu toţi arbitrii. Ai oameni de legătură, te duci peste ei şi aranjezi. Doar n-or fi fraieri? Arbitrul le-a dat un aer cald... Când am văzut că e croat arbitrul... Când a fost sfârşitul jocului era o bucurie pe el, parcă câştigase la loto. Oamenii sunt pregătiţi. Hoţii n-au frontiere. Vorbesc de arbitri. Arbitrii din România îi ajută, arbitrii din străinătate îi ajută. Cu un arbitraj ca lumea nu reuşeau, i-au prins p-ăştia din Croaţia", a spus Porumboiu la Sport.ro.

În schimb finanţatorul vasluienilor a lăudat efortul echipei Universitatea Cluj, în meciul de vineri seară: "U Cluj s-a comportat admirabil."

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, cu scorul de 3-2 (1-0), echipa Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, şi care s-a rejucat din minutul 1, după ce a fost înteruptă la 8 mai. Pentru Universitatea a marcat Cristescu '29, '49, iar pentru CFR Cluj au înscris Mureşan '51, Sougou '67 şi Cadu '89 (penalti). În urma acestui rezultat, CFR a cucerit al treilea titlu de campioană din istorie.

Meciul a fost arbitrat de croatul Ante Vucemilovici, ajutat de conaţionalii săi Dalibor Conjar şi Goran Pataki.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici