Preşedinte FR Snooker: Ambiţia mea este ca România să aibă un campion european

Preşedintele Federaţiei Române de Snooker, Francisc Tobă, a declarat, vineri, într-o conferiniţă de presă că ambiţia sa personală este ca un jucător de snooker român să devină campion european.

276 afișări
Imaginea articolului Preşedinte FR Snooker: Ambiţia mea este ca România să aibă un campion european

Preşedinte FR Snooker: Ambiţia mea este ca România să aibă un campion european (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Federaţia Europeană ne-a acordat organizarea campionatelor europene de de juniori şi seniori. Este o şansă mare pentru foarte mulţi jucători români, 16 juniori intrând în grupe, la senori având patru reprezentanţi. Sunt nişte avantaje de care beneficiem. Ambiţa mea este ca într-o zi un român să ajungă campion european, intrând astfel în elita mondială. La competiţia destinată juniorilor sunt înscrişi 96 de participanţi şi la seniori 150", a declarat Tobă.

Campionatul de juniori va avea loc între 18 şi 23 martie, iar cel de seniori (bărbaţi, femei şi master) între 23 şi 29 martie. Alături de cei peste 150 de participanţi, în Bucureşti se vor afla şi 26 de arbitri internaţionali de snooker.

Campionatul European de Snooker - Juniori (Under 21) şi cel de Seniori Echipe - categoria amatori se vor desfăşura în Complexul Hotelier Caro din Bucureşti, fiind organizate de Federaţia Română de Snooker şi EBSA - Asociaţia Europeană de Biliard şi Snooker. Evenimentele vor fi susţinute în parteneriat cu Innovation Travel. La 23 martie, Innovation Travel va organiza o Gală Naţională dedicată snooker-ului, la care vor fi invitate, pe lângă participanţi şi organizatori, personalităţi din lumea culturii, sportului, turismului, politicii şi reprezentanţi ai mass-media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici